Tacki i arkusze laminowane

Zachowanie walorów smakowych, odżywczych oraz estetycznych żywności

Duża odporność na wilgoć, powietrze i tłuszcze

Idealne do porcjowanych ryb, mięsa, plastrów sera i wyrobów cukierniczych

Przechowywanie zarówno w temperaturze pokojowej, jak i w lodówce lub zamrażarce

Zastosowanie:

  • dla branży spożywczej (do bezpośredniego kontaktu z żywnością)
  • dla produktów non-food

Zgodność z restrykcyjnymi normami dotyczącymi produktów mających kontakt z żywnością najbardziej rozpoznawalny certyfikat w branży – BRC/IoP (British Retail Consortium i Institute of Packaging)

Arkusze laminowane do produkcji tacek

Tacki do zastosowania w wysokich temperaturach (180-200 stopni)

Tacki zadrukowane lub bez zadruku

Tacki na bazie makulatury i celulozy z laminacją PET lub BOPP

Tacki z laminacją kolorową lub transparentną

Tacki z laminacją metaliczną lub niemetaliczną (tzw. Metal Free)

Tacki skin

Charakteryzują się obniżoną zawartością plastiku przy zachowaniu specjalnych właściwości barierowych. Bazę tacki stanowi obustronnie zadrukowany karton. Jego górna część jest dodatkowo zalaminowana specjalną folią, która może być przeznaczona do kontaktu z żywnością.

zastosowanie:

        

KONTAKT

Zgoda email
Zgoda email